nov

12

'Mooi' en 'jammer' en Yes'!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De Walk 4 Life op zaterdag was mooi en hartverwarmend, zeker ook de inbreng van Basket Zonhoven daarbij! Jammer was dan weer dat de dames A niet opgewassen waren tegen een sterker Hasselt A dat verdiend won (73-65), zodat coach Luc en zijn dames volgende zondag tegen de enige ongeslagen leider Boom zullen aantreden. En YES, dat werd geroepen na de mooie, nipts maar verdiende zege van onze heren A tegen het jonge en trefzekere Stevoort D (73-71) zodat Johnny en zijn mannen nu op een mooie 4de plaats staan.

De dames B  kwamen net tekort tegen Leopoldsburg (73-79), terwijl de dames C op toerental blijven en intussen alweer aan de kop van de rangschikking zijn geraakt na winst in en tegen Maasmechelen (44-62).

De U18 Jongens kwamen net tekort tegen Bree (68-61), terwijl de U16 Jongens fors onderuit gingen tegen Hasselt B dat zijn revanche voor de bekernederlaag beet heeft. De U16 Meisjes openden de 2de ronde tegen Lyra Nijlen met een gelijkopgaande partij waarin Nijlen op het laatst aan het langste eind trok (53-46).

De U14 A wonnen, zoals verwacht, vlot van Lommel C (26-65), teriwijl de U12 mooi meespeelden in de oefenpartij tegen Genk B (67-59). De U10 A (in Hasslet), de U10 B (in Lummen) en de U8 A (tegen Femina Habac) maakten er telkens weer een mooi kijkstuk van!