nov

9

Een warm weekend voor de boeg!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Het begint natuurlijk al op vrijdagavond met Hololool. Als je met het grote Zonhovense volksfeest niet opgewarmd geraakt, dan snappen wij er niks van! En wat dan gezegd van de 'Walk for Life voor Jorgo en Bednet'- happening op zaterdagnamiddag op Ter Donk! Ca 1000 deelnemers met een warm hart worden verwacht. Daartussen erg veel leden van de warme familie die Basket Zonhoven is!

En dan zijn er dit weekend ook nog eens 12 basketmatchen, waar het hier en daar ook 'warm' belooft te worden!

De dames A trekken zondagmiddag naar Kuringen om er Hasselt A partij te geven. Wij hopen op een zege zodat ze ongeslagen op croquezondag medeleider Boom voor een volle tribune partij kunnen geven! De dames B ontvangen Leopoldsburg en dat is een ploeg die ook in de middenmoot staat. Kan dus alle kanten uit! De dames C trekken naar Maasmechelen. Die ploeg staat mooi in de subtop en mag dus zeker niet onderschat worden!

De heren A sluiten het weekend af met een thuismatch tegen Stevoort D, een gelijkwaardige tegenstander. Juist, ja ... het wordt warm! De U18 Jongens kirijgen op bezoek in Bree de kans om een 3de zege te behalen! De U16 Jongens kunnen een week na de bekerstunt tegen Hasselt B tegen dezelfde ploeg bevestigen!

De U16 Meisjes beginnen al meteen aan de 2de ronde en zoals al aangegeven zitten ze in de A-reeks. In de eerste wedstrijd trekken ze naar Lyra Nijlen. We zijn benieuwd! De U14 A openen het weekend op bezoek bij Lommel C en we gokken een beetje op winst!

De U12 waren vrij dit weekend, maar dat kon coach Raf niet hebben! Dus staat er een oefenmatch in Genk op het programma! De U10 A trekken naar Hasselt, de U10 B naar Lummen en de U8 A naar Femina Habac Sint-Truiden.

Denk tussen al die warme activiteiten ook nog even aan onze croquedag! Inschrivingen worden verwacht uiterlijk maandag 13 november!!