nov

2

Verschillende dubbele opdrachten!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Bekerweekend dit weekend, maar ook nog enkele uitgestelde wedstrijden. En zo komt het dat verschillende speelsters en spelers dit weekend meerdere keren aan de bak zullen moeten. Maar ja, een week vakantie achter de rug en niet kunnen blijven plakken bij Johan en Wendy! Dat komt goed!

De dames A trekken voor de Beker van Limburg naar de buren van DBC Houthalen B. Een plaats in de halve finale tegen het sterke Lummen A mag niet ontglippen! De dames B trekken naar Hasselt B. Speelsters van beide ploegen hadden deze wedstrijd al van voor het seizoen aangekruist. Misschien daarom dat het in de competitie voor beide nog niet helemaal naar wens loopt. We zien coach Chris en haar meiden veel kans maken om door te stoten. De dames C spelen vrijdagavond een uitgestelde competitiematch tegen Zolder A (de zege bijft in de evenementenhal!) en zaterdagavond ontvangen ze Lommel A voor de Beker en tegen de eersteprovincialer wordt het natuurlijk een zwaardere dobber! Maar met een fotootje als morele support ... wiet weet!?

De heren A mogen ook tweemaal het veld op. Eerst ontvangen ze rode lantaarn Kajoba in een uitgestelde competitiematch. Hier moeten ze de punten kunnen thuishouden! Zondagmiddag komt dan Bilzen A over de vloer voor de Beker. Tegen de ongeslagen leider in eerste provinciale wordt het natuurlijk geen gezondheidswandeling.

De U19 Meisjes treden maar enkele keren aan dit seizoen en wel in de Beker. In de voorronde, tevens kwartfinales, nemen ze het op tegen Femina Habac. De halve finales moeten haalbaar zijn! De U16 Meisjes (waarvan er ook verschillende bij de U 19 zullen meedoen) nemen het zondagmiddag op tegen Peer voor hun bekerronde. Ook hier rekenen we op winst, dat zijn de meiden van coach Thomas aan hun status verplicht!

De U18 Jongens krijgen de landelijke jongens van Hades over de vloer voor de Beker. Een zware opdracht! De U16 Jongens ontvangen Hasselt B, een ploeg die ze kennen uit de competitie. Ook een moeilijke klus!

De U12 spelen ook hun bekermatch en wel in en tegen Hasselt B en dat wordt een close game! De kleinsten spelen nog competitiewedstrijden: de U10 A tegen Hasselt A, de U10 B tegen Lummen A en de U8 A tegen Femina Habac.

Alle supporters op post!