okt

27

9 op een rij? Ja toch!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Bij de voorbereiding van ons weekendoverzichtje lijsten we altijd alle matchen even op en zetten dan een vraagteken of uitroepteken erbij om aan te geven wat we ervan verwachten. Een uitroepteken betekent dan dat een zege wel haalbaar lijkt voor ons. Het eerste uitroepteken van dit weekend zetten we bij de laatste match van het weekend, die van de dames A. Zij ontvangen Lummen B en die ploegt draait dit seizoen niet zo goed en dus zien we de 9de zege op een rij wel zitten voor de dames van coach Luc. Maar dat van die beer en zijn vel toch maar niet uit het oog verliezen ...!

De dames B trekken naar Stevoort A en krijgen daar een gelijkwaardige tegenstander. Een goeie prestatie gaat voor een boost zorgen! Zondagmiddag trekken ook de dames C naar Mariaburcht om er Stevoort B partij te geven. Onze dames raken stilaan op toerental, maar opgepast, ook Stevoort telt nog maar één verliesmatch!

De heren A nemen het op tegen leider Zolder (nog maar één verliesmatch). De sterke prestatie van vorige week moet het geloof in eigen kunnen versterken. Quasi gelijktijdig spelen de heren B thuis tegen Hades E, tenminste als die komen opdagen, want die hebben van hun drie matchen al 2x forfait moeten geven! Als de match doorgaat zit winst er sowieso in!

De jongens U18 ontvangen Pelt en dat is zo'n match waar we een vraagteken bij hadden geplaatst. Kan alle kanten uit! De meisjes U 16 trekken naar Lummen en gaan daar de winst in de heenmatch proberen over te doen. Hetzelfde geldt voor de Jongens U 16 die thuis wonnen van Heusden en nu hetzelfde resultaat hopen neer te zetten in zaal Olympia.

De U14 A moeten tweemaal aan de bak dit weekend. Begin deze maand was dat ook al het geval. Toen leverde dat 2 overwinningen op. Nu valt dat nog af te wachten. De competitiewedstrijd op zaterdag in Leopoldsburg zien we wel zitten, maar de bekermatch op zondag thuis tegen Lommel A wordt een hardere noot om kraken! De U14 B krijgen, op bezoek bij Orly de kans om te tonen dat ze véél hebben bijgeleerd sinds de heenmatch!

De U12 ontvangen Stevoort B en ze gaan er alles aan doen om de knappe prestatie van de heenmatch te herhalen! De U8 B trekken naar As voor weer een leerrijke zaterdagmorgen!

Alle supporters op post!!