okt

22

Op weg naar topmatch op Croquedag

Ingezonden door: Erik Jacobs

De Dames A stevenen samen met Boom ongeslagen naar een topmatch in onze eigen Evenementenhal op onze Croquedag. Dat wordt een spannende dag half november! Zondagmiddag wonnen ze knap in Arendonk met 68-75.
En andere ploeg die de turbo aan heeft is de Dames C. Vrijdag wonnen ze de openingsmatch van dit weekend thuis tegen Lummen.
Bij de Dames B loopt het dit seizoen net iets anders dan vorig jaar. 4de nederlaag op 6, al was het tegen de leiders uit Lummen.

 

Het zwarte schaap werd door de Heren A zonder pardon terug naar Diepenbeek gestuurd met een 30-ger rond de oren; met groetjes van kadet Lennert met een coole driepunter. Sjiek gedaan kerels!
De kadetten zelf verloren zeer nipt bij Zolder. Wellicht zat het vroege uur hier voor iets tussen. Zondagmorgen om 9 uur spelen: brrr!

Knappe resultaten en teamspel waren te noteren bij elke jeugdploeg.
De landelijke U16-meisjes wonnen dik en logisch in Molenbeek. Beide U14-ploegen lieten fantastisch basket zien. De A hielden Beringen af, terwijl de B-ploeg Bilzen A op een gelijkspel hield.
Tweede match van de U12 tegen Hasselt BT. Opnieuw waren de buren ietsje beter. Maar toch goed gespeeld.
Mascotte Beer was zéér tevreden na de match van de Beren in Tessenderlo. Er werd zelfs geoefend op postiespel en benenwerk. Coach Fred en supporters zeer tevreden.
De U8 trokken tenslotte naar het Demerstrand van Diepenbeek om te basketten, of wat dacht je.

Well done, team Zonhoven!