okt

15

Dames winnen allemaal!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Voor het weekend hadden we een voorzichtig gokske willen doen op een 5 op 5 voor de seniorenploegen.
Maar gokken is echt niet gezond en tegen zondagavond zouden we het geld los verloren zijn.
En het had dan zeker niet gelegen aan de Dames. Die wonnen wel allemaal. De Dames A zondagavond tegen Zuiderkempen met een twintiger. Boom lost echter geen vin zodat de Dames A co-leider blijven.
Hardbevochten zege was er voor de Dames B tegen de buren uit Kiewit en na de valse start op de eerste speeldag zitten de Dames C in een kopgroep van ploegen die maar 1 match verloren hebben.
Tot daar ging het goed. De Heren B verloren echter on the buzzer na een dappere wedstrijd tegen As. De Heren A gingen zowaar flink verliezen in Lummen. Hadden we niet echt verwacht.

 

Ook bij de jeugd werden er knappe resultaten behaald. De U18 hielden de hele wedstrijd gelijke tred tegen Maasmechelen maar finaal haalden ze de bovenhand. De U16 meisjes speelden ook knap mee in Hasselt en verloren nipt. Al had dat ook anders kunnen lopen.
Bij de U14 was er verlies voor de B-ploeg, maar winst voor de A-ploeg in Beringen. De U12A speelden flink mee tegen Hasselt BT en verloren wel heel nipt. Wat de Microbenploegen dit weekend lieten zien was zéér mooi. Flink strijd leveren tegen hun diverse tegenstanders, lopen op Levensloop in Genk.
Maar het mooiste was misschien nog dat de ene ploeg ging supporteren voor de andere tijdens hun wedstrijd. One Team, inderdaad.
Verder speelden ook de Supermicroben hun matchkes.

Tot slot nog een dikke merci aan de Heren A die op de warmste en mooiste zondag ooit, even de clubkas gingen spijzen op de Veldrit! Goed gedaan mannen!

Op de foto van het weekend microben en ouders op Levensloop Genk