okt

8

Onderscheiding op alle vlakken!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De tien matchen van het voorbije weekend resulteerden in 7 overwinningen en 7 op 10 was in onze studententijd simpelmweg 'Onderscheiding'! En dan was er nog de niet te stoppen inzet van onze jeugdspelers bij de wafelverkoop. Ondanks het druilerige weer was ook dat zonder meer klasse! Er worden honderden dozen wafels verkocht! Dank aan alle verkopers en natuurlijk ook aan de kopers!

De dames A lieten Houthalen B in de eerste helft nog enigszins in de buurt, maar na de rust was er geen houden meer aan. Op een autoritaire wijze werd de voorsprong steeds verder uitgediept met snel en gevarieerd spel. Mooie zege (52-81) en nog steeds ongeslagen! De dames B hadden een moeilijke avond. Tegen Lommel A konden ze nooit echt een vuist maken (36-52). De dames C speelden ook geen topwedstrijd maar konden de winst toch thuishouden tegen Habac Sint-Truiden (67-51).

De heren A misten hun start compleet, knokten zich terug in de match maar verloren dan zowel van een beter Genk B als van de refs (61-79). De heren B sloten het weekend af met een knaller: Lommel D werd overklast met 35-95!

De meisjes miniemen hadden het lastiger dan verwacht tegen Leuven (70-57) en de jongens miniemen boekten een mooie zege tegen Heusden (72-55).

De pupillen A toonden mooi basketbal tegen Leopoldsburg (51-37 winst), terwijl de pupillen B enkel in het laatste kwart toonden wat ze in hun mars hebben (32-67 verlies tegen Orly).. De benjamins tenslotte boekten een mooie zege tegen Stevoort (32-61).

Langs deze weg ook nog een dikke proficiat aan Tim en Walter voor de coördinatie van de erg geslaagde wafelverkoop (in de komenda dagen weken ontvangt elke speler zijn/haar 3 dozen) en aan de cel activiteiten voor de uitbating van de gesmaakte worstenkraam!