okt

6

Een tiental matchen en héél veel wafels dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Zaterdag gaan onze jeugdploegen de straat op om wafels te verkopen. We hopen dat de weergoden ons een beetje gunstig gezind zullen zijn en de regen voor andere regio's bewaren. Wil je zelf ook nog dozen wafels om te verkopen op het werk of bij familie en vrienden (zoals o.a. Marleen en Bianca jaarlijks met veel succes doen)? Dat kan altijd! De hele dag is onze 'wafelploeg' in de evenementenhal aanwezig en de komende dagen krijgen ook alle spelers de 3 dozen wafels als onderdeel van het lidgeld!

En o ja, er wordt ook nog gebasket dit weekend! 

We beginnen er vanavond al aan, 't is te zeggen, de dames C beginnen eraan op hùn vrijdagavond. Ze ontvangen Habac Sint-Truiden en Hanne en haar dames zouden ons zwaar teleurstellen indien de zege niet in de evenementenhal zou blijven.

De dames A trekken zondag naar de buren van DBC Houthalen B en ook hier zien we de winst bij Zonhoven blijven. De dames B zullen het zeker moeilijker hebben tegen Lommel A zaterdagavond, maar zoals al eerder gesteld: ze zijn vertrokken en dan zijn ze nog moeilijk te stoppen!

De heren A ontvangen, na 2 weken rust, de collega's van Genk B. Zeker niet te onderschatten deze tegenstander! De heren B trekken naar Lommel D en dat wordt een gelijkopgaande partij, zo gokken we.

De meisjes U16 ontvangen Notre Dame Leuven en op basis van de heenmatch mag dat geen probleem vormen. De jongens U 16 kunnen tegen Heusden A zeker de winst thuishouden. 

De U14 A ontvangen zondagmorgen Leopoldsburg en dat kan alle kanten uit. De U14 B krijgen een uitgelezen kans voor een eerste zege van het seizoen tegen Orly. De U12 trekken naar Stevoort en dat is nooit een makkelijke verplaatsing!

Het is eenvoudig dit weekend: veel wafels (ver)kopen en veel punten scoren/hard supporteren!