okt

2

Heren B - Sint-Truiden C: 58 - 75

Ingezonden door: Gerry Henraat
De bezoekers uit Sint-Truiden wierpen heel wat gewicht in de schaal. Met Bormans (3 jaar geleden nog bij Basket Zonhoven in 1ste prov), Fredrix en Verstraeten stonden er alvast enkele 'landelijke' spelers op het veld!, Bij Zonhoven was Sander (bouwjaar 1994) de oudste! Broere Jonas (gekwetst aan de 24") en Marnik ontbraken.

De bezoekers sloegen in het eerste kwart al meteen een klein kloofje, want shotten kunnen ze nog wel! 8-16 na 10'. IN het tweede kwart kwam Micheil stilaan onder stoom. Ofwel gebruikte hij zijn stevige body om af te werken ofwel legde hij de vrijworpen quasi foutloos binnen. De kloof bleef daardoor binnen de perken: rusten bij 27-38.

In het derde kwart kon Smets een paar keer ontsnappen en bleef Nick Bormans onstopbaar frommelkorven maken. Met 42-58 na 30 minuten was de zege binnen voor de geelhemden. In het laatste kwart speelden Sam en Senne zich nog in de kijker, maar de winst ging verdiend naar Sint-Truiden. Eindstand 58-75. Coach Robin was achteraf zeer tevreden over inzet en geleverd spel!

Senne 6, Sander 7, Tom, Sam 10, Bram 6, Keanu 4, Marnic 6, Michiel 19