okt

1

Tweemaal winst voor pupillen A!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zowel op zaterdag als op zondag moeten spelen is geen énkel probleem voor onze pupillen A! Zaterdagmorgen werd Lommel C vlotjes opzij gezet (73-26) en zondagmorgen werd ook mooi de volgende ronde van Beker van Limburg bereikt door in Bree B te gaan winnen na een mooie tweede helft (27-46). Tussenin wonnen coaches Anthony en Ruben ook vlotjes met hùn ploeg (Genk A) hun competitiewedstrijd.

De dames A duldden Kortrijk B tot 10-10 naast zich, maar maakten dan de kloof. Uiteindelijk werd het een ruime zege (98-70), waarna coach Luc kon overgaan tot het regelen van zijn traktatie! De dames B stootten op een sterker Gems B maar speelden mooi mee (77-64). Ook de heren B troffen met Sint-Truiden C een sterke tegenstander met verschillende ex-toppers die op ervaring en shotkracht (en iets minder op snelheid) de zege naar zich toe trokken (58-75).

 

De kadetten jongens konden zich eens een keertje offensief uitleven en wonnen ruim met 95-41 tegen Genk B. De miniemen meisjes hadden weinig tegenstand van Molenbeek en wonnen vlot. Toch een dikke proficiat voor de schitterende mentaliteit van de Brusselse dames (110-29)! De miniemen jongens stonden pas op zondagavond om 19u aan de opworp (in Hasselt moeten ze altijd wat speciaal kunnen doen ;-)!) en verloren duidelijk met 83-42.

 

Van verschillende van de wedstrijden van onze microben en supermicroben (in Maasmechelen, thuis tegen Stevoort en in Tongeren) vind je fotoverslagen op onze Facebook pagina. Een ding is zeker : ze hebben zich weer geweldig geamuseerd en lieten regelmatig goed basket zien. Kijk maar eens naar de filmpjes!