sep

29

Pupillen A tweemaal aan de opworp

Ingezonden door: Gerry Henraat
De dames A verdedigen hun koppositie, maar de ploeg die het meest uit haar pijp moet komen, zijn de pupillen A, of de U14 A, zoals we ze officieel moeten noemen. Zij spelen immers zowel op zaterdag (thuis tegen Lommel C in de competitie) als zondag (in en tegen Bree B voor de Beker van Limburg). Met de nodige vocale ondersteuning zit dubbele winst er zeker in!

De dames A ontvangen zondag Kortrijk B, een ploeg die toch al tweemaal verloor dit seizoen. Een vijfde zege op rij (en de daaraan verbonden traktatie van coach Luc) zit er dus dik in! De dames B zijn sinds vorige week vertrokken; we rekenen op een tweede winst in Gems B. De heren B ontvangen zondagmiddag Sint-Truiden C. Die hebben dit seizoen nog niet gespeeld, ze hebben enkel een forfaitzege achter hun naam staan. Moeilijk om in te schatten dus!

De U18 Jongens ontvangen Genk B, een uitgelezen kans op een eerste seizoenszege, want dit is zeker een gelijkwaardige tegenstander! De U 16 Meisjes krijgen een onbekende tegenstander over de vloer. De meisjes van Molenbeek komen, voor zover wij weten, voor het eerst naar de evenementenhal! De U16 Jongens staan ook voor een spannende wedstrijd: zij trekken naar Hasselt B.

De U10 B moeten naar de mooie sporthal in Maasmechelen om er de plaatselijke B-ploeg partij te geven. De U8 A staan ook voor een verre verplaatsing, naar Tongeren om er daar de Limburg United ploeg partij te geven. De U8 B tenslotte ontvangen Stevoort A.

Alle supporters op post!