sep

14

Recreantenbasket zoekt sportievelingen!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De competitieploegen zijn stilaan gerodeerd. Hoog tijd dat ook de recreanten eraan gaan beginnen. Hoewel, de 'die hards' waren de voorbije weken al op het appèl. Maar nu dus een oproep 'voor echt'!

We hebben zowel voor dames als heren een recreantenaanbod.

De heren verzamelen traditioneel op donderdag om 20u30 voor een opwarming, wat shotjes en een matchke. Niet alleen oud-spelers, maar ook sportieve papa's en gewoonweg iedereen die op een plezante manier aan basket wil doen, is welkom. Wij voorzien een veld, wat ballen én een verzekering! Voor de deelanme in de kosten hebben we een ouderwetse tienbeurtenkaart gemaakt die je bij Johan kan aankopen voor 25€. En zoals het bij een tienbeurtenkaart pas, kan je daarmee 10 keer komen meedoen! ;-)

Ook de sportieve mama's en andere dames gaan weer beginnen met recreantenbasketbal. Na het succes van eventjes geleden hopen wij dat we weer evenveel dames mogen begroeten. Plezier en kennismaking met het basketbal staan voorop, al zijn ook de meer ervaren vrouwen welkom. En uiteraard kan er achteraf worden nagepraat in het cafetaria. Ook hier geldt de 10-beurtenkaart!

De damestrainingen vinden tweewekelijks plaats op maandagavond vanaf 20u30. Geïnteresseerden sturen een mailtje naar de cel communicatie