aug

31

Let the games begin!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Vorig weekend plaatsten de dames A zich voor de 1/8ste finales van de Beker van Vlaanderen, de dames C deden hetzelfde voor de Beker van Limburg. De U14 en de heren B verloren hun bekerpartij en verder waren er mooie oefenmatchen. Maar dat is allemaal niks met hetgeen eraan komt! Morgenvroeg moet iedereen nog wel even naar school, maar gelukkig kunnen de meesten dit weekend al meteen stoom aflaten tijdens de eerste compeitiematch!

De dames A ontvangen zondagmiddag Willebroek B, meteen een klepper! Maar onze dames lijken goed gewapend om de competitie met succes aan te vatten! De dames B spelen zondagmiddag nog een oefenmatch tegen Lubbeek B. Voor de dames C is het vrijdagavond al meteen serieus: een thuismatch tegen Lommel B, de enige ploeg die hen vorig jaar een keertje kon kloppen! Meteen een topper dus!

De heren A mogen meteen 2x aan de bak dit weekend! Vrijdagavond in en tegen Bilzen B een uitgestelde partij in de Beker van Limburg en zaterdagavond de competitie-opener in en tegen Hades D. De heren B ontvangen op zondagmiddag Pelt C.

De jongens U18 moeten naar Beirngen en de meisjes U16 openen de competitie thuis egen Hasselt. De jongens U16 beginnen in Kiewit tegen Hades B. De U14 A en B spelen beide is As. Tegen respectievelijk de lokale A en B-ploeg. De U12 trekken naar Alken.

De kleinsten (U10 en U8) zijn nog vrij. Zij kunen dus, net als iedereen de andere ploegen komen aanmoedigen!!