aug

25

Al behoorlijk wat basketactiviteit dit weekend

Ingezonden door: Gerry Henraat
Nadat al enkele ploegen 2 weken geleden hun eerste matchen hebben gespeeld, komen dit weekend al wat meer ploegen op het veld. En voor sommigen al meteen met ├ęchte inzet!

De dames C openen vrijdagavond thuis de esbattementen met een wedstrijd in het kader van de Beker van Limburg tegen Pelt B. Als iedereen al een beetje uit vakantiestemming is, mag dat geen probleem vormen.

De dames A oefenen zaterdag om 19u in en tegen Lier en ontvangen zondagmiddag om 15u Roeselare B in het kader van de Beker van Vlaanderen. Winst betekent sowieso doorstoten naar de volgende ronde!

De heren B trekken zondagmorgen naar het Demerstrand voor de Beker van Limburg tegen Black Sheep A. Een moeilijke seizoensopener!

De U14 B nemen het voor de Limburgse beker op tegen Hades, ook al geen makkelijke eerste wedstrijd!

En dan zijn er nog wat oefenmatchen: de U16 meisjes nemen het op in en tegen DBC Houthalen op zaterdagmorgen, de U14 A ontvangen de meisjes van Zolder op zondagmorgen.

Op zaterdag trekken een aantal (ex-)spelers van Basket Zonhoven naar het 2de Davio Lombardi Streetbasketbal Tornooi in Maasmechelen. Daarmee brengen ze eer aan onze voormalige clubgenoot! Afspraak op de parking van Decathlon in Maasmechelen van ca 10u tot 16u!

Nog even meegeven dat het uiteraard noodzakelijk is dat je medische fiche in orde is voordat je aan een wedstrijd kunt deelnemen! Hopelijk heb je daar op tijd aan gedacht, zodat je niet langs 'Spoed' moet hiervoor! Begint jouw competitie pas volgende week, zorg dan zeker dat je dit de volgende dagen in orde brengt!