apr

28

Laatste competitiematchen!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Voor de meeste ploegen zit de competitie 2016-2017 erop. Toch zijn er nog 5 competitiematchen dit weekend. En volgend weekend sluiten we het sportieve seizoen af met een knalfinale in de Beker voor onze miniemen meisjes!

De kadetten dames trekken naar de buren van DBC Houthalen voor hun laatste match. De ploegen waren aan mekaar gewaagd, dat zagen we vorige week toen de heenmatch nipt werd gewonnen door de buren. Benieuwd wat het zondg wordt.

De beide benjaminsploegen moeten ook nog een wedstrijd afwerken. Onze reekskampioenen, de benjamins A, trekken naar Maamechelen en de benjamins B nemen het tegen Bree C. De Cobra's trekken naar Bilzen en de supermicroben naar Diepenbeek om Gems partij te geven.

Allemaal uitmatchen. Nogal logisch, want de evenementenhal is al sinds donderdagavond helemaal in de ban van turnen. Vandag en morgen viert Turnkring Olympia haar 50ste verjaardag met een groots turnfeest. Volgende week is de hal helemaal ingenomen door de Vogelzangers. Zij organiseren immers in het weekend van 5-6-7 mei het Europees Kampioenschap garde- en showdansen in Zonhhoven. De hele volgende week kan er daardoor niet worden getraind! De mei-trainingen beginnen daarom in de week van 8 mei!