apr

24

Kiewit - Dames B: 52 - 74

Ingezonden door: Gerry Henraat

De laatste wedstrijd van een prachtig seizoen. Ja, dat mogen we toch wel stellen. Toen ik aan het begin van het seizoen onze ambitie van top 3 bekendmaakte, verschenen er toch heel wat lachjes op de gezichten van de speelsters van “yeah right’.  Maar dat werd het toch maar… Een heel seizoen hebben we in de top 3 gestaan en daar mogen we best fier op zijn. PROFICIAT MEIDEN ! Er werd een heel seizoen hard gewerkt op training en gaven we ons meer dan 100% op de wedstrijden. Om onze talrijke supporters zeker niet te vergeten voor al jullie aanmoedigingen en steun. Een welverdiende MERCI !!   En in het bijzonder bedank ik namens de hele ploeg Roosje en Krista (en alle andere helpers) voor hun rol als ploegverantwoordelijken, want zonder hen konden we niet spelen.  DANK JE WEL !!

De wedstrijd dan… 

Onze ploeg van 12 bij de start van het seizoen was ineens serieus uitgedund door verschillende gekwetsten en vakantiegangers. Gelukkig konden we rekenen op de hulp van Claudia en Kaat. We hadden immers evenveel gekwetsten op de bank zitten dan wisselspeelsters. Ook aan jullie een welverdiende CHAPEAU om je ploeg te blijven steunen met je aanwezigheid! 

De eerste helft was niet om naar huis over te schrijven. Te weinig tempo en energie… we rusten zelfs met een 27-25 achterstand. Alle respect voor onze tegenstanders, maar op deze manier wilden we het seizoen toch niet afsluiten.  De meiden gaven mij en onze supporters nog een mooie afsluiter van het seizoen met een strakke defense en mooi ploegspel. Fastbreaks van Elodie, outsideshots van Claudia, drives van Kaat en hard insidewerk van Sarah DC met daarnaast het defensieve werk van Sarah L, Rani en Anouk niet te vergeten.  Iedereen bracht haar steentje bij tot dit mooi resultaat, wetende dat Gieze, Elene en Kaat er in de namiddag ook al 40min hadden opzitten met de kadetten en daar ook een heel puike prestatie neerzette! 

Elodie 8, Gieze 3, Sarah L 15, Claudia 11, Anouk 6, Sarah DC 14, Rani 4, Elene 3, Kaat 9. 

13-14   14-11   11-18   14-31

6/10 vw  19 fouten 

De B-ploeg mag terugblikken op een prachtig seizoen. Ik heb er alvast van genoten, hopelijk jullie ook