apr

23

Benjamins kampioen!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Eén van hun mindere matchen van het seizoen spelen, toch winnen en daar bovenop de titel binnenhalen. Proficiat aan de benjamins en hun coach(es) voor het behalen van dit knappe resultaat.
De Benjamins B speelden dit weekend twee matchen. Verlies in Tongeren op zaterdag, werd winst op zondag in Stevoort. Op zaterdag verloren de Miniemen A tegen de buren uit Hades, na een match die lang gelijk op ging.
Ook de Landelijke Kadetten meisjes moesten nipt de duimen leggen tegen Houthalen. Nog nipter verloren de kadetten zaterdag van Tongeren. 1 punt in het krijt. Doeme toch!
Hun tweede match op zondag werd bijna een kopie van wedstrijd 1. Nu werd echter met dubbel zo veel punten verloren: 2 dus!

De Pupillen A van hun kant wonnen dan weer met 1 punt. Heel sjiek! Zondag werd er wel flink verloren in Tongeren.
Ook de Miniemen Meisjes speelden dit weekend 2 matchen: zaterdag werd er flink meegespeeld met SKW; en ook zondag werd er goed weerwerk geboden tegen Boom, ondanks een kleine bank en veel vroege fouten.
De Miniemen B kregen hun beloofde match op groot plein, met muziek, trommel en Yannick Desiron in de tribune. Dat Houthalen een maatje te groot was, oke; maar bij momenten deden de beats de jongens vleugels krijgen.
Dank u wel Ronny voor de aankondigingen en begeleiding. Fijn!
Door dat grote veld weken de Beren uit naar de polyvalente zaal. Intiem, veel volk dicht op een geïmproviseerd plein. Iedereen had er lol in.
Achteraf nog hotdogs die over waren van de fuif: de perfecte afsluiter van een tof seizoen.
Ook Cobra's en Apen deden dit weekend weer hun ding onder goedkeurend oog van Bram en Kim.
En de supermicroben mochten zich zelfs al om 9 uur op zondagmorgen gaan bewijzen in Kiewit. Brrr!

In Willebroek dan verloren de Dames A hun laatste match vrij nipt. Zware domper was echter de zware en pijnlijke blessure van Heaven. Een overdreven actie blijkbaar van de gasten die veel leed veroozaakt.
Veel beterschap Heaven!

Op zaterdagavond vond dan nog de eerste editie van onze 30+ fuif plaats. Veel volk, veel verteer in een plezante sfeer. Een eerste editie die soms nog wat kampte met enkele kinderziektes, maar uiteindelijk een succes genoemd kan worden.
Op naar fuif 2 in 2018?