apr

17

Black Sheep B - Heren B: 65 - 58

Ingezonden door: Gerry Henraat
De vijfde plaats in het eindklassement stond op het spel. Bij Black Sheep wilden ze daar nog wel eens een extra inspanning voor leveren: iedereen op het appèl, coach Bellings stond mee op het wedstrijdblad en zelfs Peter Hayen (een heel seizoen niet gespeel), was 's morgens nog zijn medische fiche in orde gaan brengen. Jammer genoeg stond hij niet op de spelerslijst! Voor hem bleef het dus bij supporteren!

Marnik had zich verslapen, maar eens op het veld bleek hij toch goed wakker. Hij scoorde meteen het eerste punt. Ook Cedric begon goed. Maar de thuisploeg liet niet begaan. 17-16 na 10'.

In het tweede kwart konden Senne en Sander P tot scoren komen. Bij de thuisploeg kreeg Moors na teveel gemekker 2 technische fouten en mocht gaan douchen. Toen Marnik nog een bom gooide, was het rusten bij 31-32. 

Na rust kon Vanderstraeten niet afgestopt worden door Senne (niet onlogisch, Senne kan 2 keer in die man!) en ook Berx en Neven gooiden een bom. Maar Raf en Marnik konden ook tot scoren komen. 45-45 na 30'. 

Ronny Bellings deed zijn trainingsvestje uit en kwam op het veld in het laatste kwart. Beide ploegen stonden vaak op de vrijworplijn en die van ons waren daarin minder secuur dan de thuisploeg. Bellings kon enkele keren afwerken. Johnny vond dat hij daarbij enkele keren 'geparkeerd' stond in de bucket en liet zich iets te duidelijk horen: technische fout! Black Sheep liep een beetje uit. In een poging om de aanval van BS af te breken, kreeg Kenny nog een vrijwillige én een technische en game over. Al bij al een goeie match, met iets te veel gefloten fouten. Eindstand 65 - 58.

Senne 4, Sander P 3, Kenny 5, Marnic 5, Robin 2, Jef, Raf 8, Marnik 25, Cedric 6