apr

17

Er zat veel in het mandje!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De provinciale senioresploegen hebben vorige zaterdag hun laatste competitiewedstrijden afgewerkt. En we kunnen dan ook terugblikken op het voorbije seizoen en concluderen dat het goed is geweest!

De dames B gingen vlot winnen in Kiewit (50-74) en eindigen daarmee 2de in de eindstand van 1ste provinciale. De titel zat er lange tijd in, maar dit is zonder meer ook een goed resultaat! De dames C vierden vorige week al hun 2de titel op rij. Zaterdag werd de laatste match gewonnen in Peer (34-66).

De heren A speelden de laatste match tegen het jonge, dappere Zolder B. Het werd een eenrichtingswedstrijd waarin die van ons nog eens ouderwets uithaalden (120-34). De heren A eindigen de competitie op een mooie 3e plaats in 2de provinciale! De heren B speelden zaterdag al in de voormiddag tegen de uitgekookte mannen van Black Sheep B. Het bleef de hele match een gelijkopgaande partij, tot op laatst coach Bellings het terrein op kwam en het verschil maakte (65-58). Zo werden de Sheep 5de en onze heren B 6de in de eindafrekening van 3de provinciale B.

De kadetten meisjes ontvingen Schoten-Brasschaat. Dat het paasvakantie was, werd duidelijk op het wedstrijdblad: 5 spelers tegen 6! De bezoekers wonnen nipt met 77-85. De miniemen jongens B namen een desastreuze start tegen Gems en kwamen nog mooi terug na een betere tweede helft, maar Gems controleerde de wedstrijd uit.

De pupillen speelden vrijdagavond al een superspannende wedstrijd tegen As. De winst bleef nipt in Zonhoven (60-57). De Apen, tegen Gems, en de Beren, tegen Hades, vervolledigden het paasweekend.

Volgend weekend een volle jeugdkalender en zaterdagavond uiteraard de 30+ fuif