apr

13

Er valt behoorlijk wat te rapen dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
En dan hopen we natuurlijk in de eerste plaats dat de Paashaas gul zal zijn geweest als we zondagmorgen wakker worden! Maar ook op het basketveld rekenen we erop dat er veel 'geraapt' kan worden!

e dames B trekken voor hun laatste match van het seizoen naar de buren van Kiewit. We zien Chris en haar meisjes het seizoen in schoonheid afsluiten. Ook de dames C, op bezoek in Peer, zullen er alles aan doen om Dieter bij zijn afscheidsmatch een zege te offreren!

De heren A eindigen het seizoen met een thuismatch tegen het dappere Zolder B. En de heren B moeten op zaterdagmorgen al naar Diepenbeek om Black Sheep B partij te geven. Inzet: de 5de plaats!

De kadetten meisjes staan voor een moeilijke thuismatch tegen Schoten-Brasschaat. De miniemen heren B trekken naar het Demerstrand om Gems te bekampen. Een zege wenkt! De pupillen krijgen vrijdagavond al As op bezoek en dat belooft een close game te worden!

De Apen trekken ook al naar Gems Diepenbeek en de Beren maken de korte verplaatsing naar Hades. 

En o ja: niet vergeten om alle familieleden die je tijdens het paasweekend ontmoet, uit te nodigen voor onze 30+ Fuif van 22 april!!