apr

2

Een heel weekend feest!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het hele weekend lang was het feest bij Basket Zonhoven! En dat ging gepaard met pannenkoeken, pizza, en grote trom en veel mooi basketbal!!

Laten we beginnen met de dappere Dames C die vanmorgen op een onchristelijk uur richting Overpelt reden om daar de plaatselijke B-ploeg partij te geven. Maar de ladies van coach Dieter waren wel degelijk wakker! Met een ruime 42-75 winst keerden ze tevreden terug.

Gisterenavond speelden de gehandicapte Heren A (Ruben, Anthony, Wim in de lappenmand) tegen een niet bijster geïnspireerd Beringen C. De enthousiaste benjamins op de tribune (én hun ouders) duwden onze mannen echter naar voor en dat leverde een leuk schouwspel op. Driepunters, acrobatische korven en véél plezier op het veld. Een duidelijke 103-61 aan het eind maakte het feest compleet!

De beide benjaminsploegen hadden eerder op de dag al getoond hoe het moest. De benjamins A hielden Cuva Houthalen B mooi af met 58-38 en de benjamins B lieten tegen Lummen C zien wat ze allemaal in hun mars hebben (81-41).

ok de Apen, Beren, Cobra's en de supermicroben demonstreerden wat ze allemaal op training hebben geleerd!

Jazeker: basketbal, een feest!