mrt

31

Het woord is aan de kleinsten!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Acht matchen dit weekend. 6 daarvan worden gespeeld door U 12 en jonger! Een unieke gelegenheid om de toekomst van Basket Zonhoven aan het werk te zien! Wees gerust: tijdens de Ronde van Vlaanderen staat er géén match op het programma!

Maar we beginnen het overzicht toch met de dames, want ook de dames C moeten aan de bak. Tegenstander Pelt B probeert hen te destabiliseren door de match op zondagmorgen 9u te programmeren. Maar onze dames zijn profs, die laten zich daaroor niet van de wijs brengen en willen volgende week zeker dat kampioenenfeestje in Zolder!

Ook de heren A mogen een matchke spelen. Beringen C komt op bezoek. Op volle getalsterkte zou dat een haalbare kaart moeten zijn, maar dat is niet het geval en dat heeft toch zo zijn gevolgen op het veld, dat zagen we vorig weekend!

De benjamins A ontvangen Cuva HH B en willen de leidersplaats niet afgeven. De benjamins B krijgen Lummen C op bezoek en dat wordt een mooie, spannende wedstrijd.

De Apen trekken naar Tongeren B de Beren naar de buren van Cuva HH en de Cobra's ontvangen Tongeren C. En ook de supermicroben reizen naar het zuiden van de provincie om Tongeren partij te geven!

De kadetten meisjes speelden normaal gezien tegn Deinze maar die ploeg heeft forfait gegeven. Die uitslag kennen we dus al: 20-0!

Alle supporters op post!