mrt

26

Miniemenmatchen met miniem verschil!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De quiz, met de overtuigende winst van De Boulettenfretters, opende het weekend (meer nieuws hierover op onze Facebookpagina). En vanaf zaterdagmorgen volgde dan de ene knappe prestatie na de andere. Toegegeven: hier en daar zat er een valse noot tussen...! De 3 miniemenploegen speelden de spannendste matchen: 1x met 2 ptn verschil, 1x met 1 pt verschil en 1x gelijk! Geef toe: spannender kan niet!

De dames A sloten het weekend af met een verwachte, maar ook deugddoende zege tegen Kortrijke (77-49). Ook de dames B knoopten terug aan met de zege. Het werd een overtuigende in Het Geleeg tegen Leopoldsburg (29-58).

De heren A kenden een collectieve off-day in en tegen Optima B. Verdiende zege van de thuisploeg met 79-47. De heren B namen het op tegen rode lantaarn Alken dat zichzelf nog wat meer de das omdeed in de match. Logische winst met 88-55.

De kadetten meisjes konden, zoals verwacht, niet op tegen het sterke Kortrijk (96-58). De miniemen meisjes speelden een 40' spannende match tegen Laarne. De wedstrijd kon alle kanten op, maar het werd uiteindelijk een gelijkspel 53-53.

De jongens kadetten speelden aardig mee tegen Bree B, maar kwamen net tekort (67-82). De miniemen jongens A haalden een nipte, maar deugddoende zege tegen Hasselt B na een erg spannende wedstrijd (65-64). Ook de miniemen jongens B speelden een spannende match, maar hier viel het munstuk net aan de verkeerde kant. Sint-Truiden won met 48-50!

De benjamins A wonnen ruim tegen Gems B met 29-61, terwijl de benjamins B niet opgewassen waren tegen het sterke Beringen C (60-23).

De jongsten van de club, van Apen over Beren (foto) en Cobras's tot Supermicroben toonden tegen eens temeer dat er erg veel talent zit aan te komen voor de volgende tientallen jaren!!