mrt

24

Spannend weekend voor de boeg!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het begin vanavond al: we hopen op een plezante en spannende quiz. De laatste vragen hebben we net bedacht! En vanaf morgenvroeg dienen zich enkele erg spannende wedstrijden aan. We voelen het aan ons water!

De dames A sluiten het weekend af met een thuismatch tegen Kortrijk. Een goeie gelegenheid om terug wat vertrouwen op te doen, hopen we. Hetzelfde geldt voor de dames B die de moeilijke laatste weken van zich kunnen afspelen in en tegen Leopoldsburg.

De heren A staan voor een moeilijke verplaatsing naar Optima. De ziekenboeg is bovendien behoorlijk gevuld. De heren B krijgen rode lantaarn Alken op bezoek en willen niet afgaan.

De kadetten meisjes staan voor een moeilijke trip naar Kortrijk. De miniemen meisjes krijgen met Laarne een misschien wel haalbare tegenstander. De kadetten jongens krijgen Bree B op bezoek, terwijl de miniemen jongens A ook al een spannende partij tegen Hasselt B voorgeschoteld krijgen. De miniemen jongens B ontvangen Sint-Truiden.

De benjamins A gaan voor de winst in Gems en de benjamins B moeten naar het sterke Beringen. De Apen, Beren en Cobra's nemen het respectievelijk op tegen Hades, As en Lummen. De supermicroben ontvangen Femina Habac.

Een spannend en plezant weekend gewenst!!