mrt

20

Genk B - Heren B: 69 - 56

Ingezonden door: Gerry Henraat
We trokken met een halve ploeg naar Genk. Werk, gekwetst, vakantie, in Florida zogezegd aan het werken ... De redenen voor afwezigheid waren erg divers. Gelukkig waren Jules en Tom van de kadetten bereid om te depanneren. En ze deden dat met verve!!

Onder impuls van Vanmechelen begon de thuisploeg meteen sterk aan de partij. Het duurde even voordat de onzen erin geloofden dat er een echte match inzat. 17-11 na 10'. In het tweede kwart gooiden de Genkenaars nog enkele bommen, maar Kenny, Robin en Raf konden tegenprikken. Rusten bij 29-26. Niks verloren!

Ook na de rust bleef het redelijk close. Kapitein Hardy kon af en toe uithalen, maar ook Marnik en Jonas lieten zich niet onbetuigd en brachten ons zelfs even langszij.Senne kon zich doen opmerken, maar kon niet afwerken. Via een 49-44 stand gingen we het laatste kwart in. Raf was toen al vertrokken naar de A-ploeg. In het laatste kwart stak Jules enkele keren complexloos zijn neus aan het venster. Ook Tom kon zich manifesteren in de laatste 5 minuten van de wedstrijd. Logische, hoewel niet zo makkelijk behaalde, zege voor Genk met 69-56.

 

Senne 1, Tom, Jonas 9, Jules 6, Kenny 8, Raf 10, Marnik 9, Robin 13