mrt

10

Spannende matchen en een gezellige eetdag in het vooruitzicht

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zaterdag kijken we uit naar enkele spannende partijen. Misschien kunnen de Dames C al de kampioenstitel pakken! Zondag kunnen de miniemen meisjes er een finaleticket voor de Beker van LImburg aan toevoegen. En dan is er zondag natuurlijk ook nog de gezellige eetdag waarvoor de cel activiteiten (en helpende handen) zijn beste beentje gaat voorzetten!

Op zondagmiddag moeten de dames A aantreden in Berchem. We rekenen erop dat ze tegen Mercurius de winst pakken. De dames C trekken zaterdagavond naar Lommel B. Bij winst tegen de nummer twee in de rangschikking zijn ze meteen verzekerd van de titel in 2de provinciale. En dat enkele weken voor het eind van de competitie. Weet je niet wat te doen? Ga dan naar Lommel!

De kadetten meisjes ontvangen Osiris Aalst en we mikken hier op winst. De miniemen meisjes onvangen zaterdag Roeselare. Dat belooft een spannende partij te worden. En wat dan gezgd van de zondagmiddagmatch? De meisjes van coach Sander ontvangen LUmmen A in het de halve finale van de Beker van LImburg. IN de eerste ronde van de competitie waren beide ploegen aan mekaar gewaagd: dat zal zondag niet anders zijn! Wat extra volk op de tribune (na een lekker middagmaal bij Basket Zonhoven bv) zou wonderen kunnen doen!

De kadetten heren trekken naar Tongeren en we zijn benieuwd of ze de lijn kunnen doortrekken. De miniemen A krijgen met Miners Beringen de leiders op bezoek. Dat wordt een moeilijke wedsdtrijd. De miniemen B nemen het op tegen Gems A en daar gokken we op een overwinning.

De pupillen moeten naar As. Een dubbeltje op zijn kant! De Benjamins A treden aan tegen Habac B en gaan voluit voor de winst. De Apen nemen het op tegen Hasselt A en de Beren ontvangen de buren van Hades A.

Uiteraard hopen de ploegen vele supporters te mogen verwelkomen bij die matchen. Verder kijken we uit naar de vele eters die zich hebben ingeschreven voor de eetdag nu zondag. Bij voorbaat dank voor de steun en de hulp!