mrt

3

Dames B zoeken supporters voor match in Hasselt

Ingezonden door: Erik Jacobs

16 matchen dit weekend. Het weekend wordt afgetrapt en afgesloten met een thuismatch tegen Diepenbeek.Naar goede gewoonte spelen de Dames C vrijdagavond al hun thuismatch tegen Diepenbeek, de derde in de stand.
Zondagavond sluiten de Dames A het weekend af met hun thuismatch tegen Diepenbeek, en dat zou wel eens een duel om de 3de plaats in de stand kunnen worden.
Ook op vrijdagavond al, gaan de Heren A op zoek naar de zege bij de buren van Hasselt.
Tussenin, op zondagmiddag spelen de Dames B van coach Chris een sleutelduel in Hasselt. Coach Chris roept op om zoveel mogelijk supporters in Hasselt te krijgen. Een overwinning daar tegen de tweede zou immers de deur naar de titel helemaal open zetten.
Jullie weten dus wat je te doen staat: kijken komen! Opgooi om 13 uur in de Sportschuur in Kuringen!

De zaterdag begint om 9 uur in Zolder voor de Kadetten. De vorige match op verplaatsing om 9 uur werd gewonnen. Dat durven we nu te betwijfelen, daar de ploeg noodgedwongen versterkt moet worden met enkele Miniemen B.
Want die Miniemen B moeten om 11 uur toch daar zijn om te spelen tegen datzelfde Zolder.
Verder nog 7 matchen zaterdag. De Beren spelen in Bree, de Miniemen A in Leopoldsburg en de Supermicroben in Zelem.
De 4 overige matchen spelen zich in de eigen E-hal: De Pupillen ontmoeten er Houthalen, de Landelijke Kadetten Meisjes treden aan tegen Brugge, de Benjamins B tegen Alken en de Apen ontmoeten Diepenbeek.

Ook zondag staan er nog 3 thuismatchen op het programma. De Miniemen B spelen hun tweede match van het weekend tegen Tessenderlo, de Benjamins A tegen Bree en de Landelijke Miniemen Meisjes krijgen bezoek van Declerq Stortbeton Waregem. Die laatste naam zou zo maar eens een antwoord kunnen zijn op een kwisvraag op 22 maart.
Declercq Stortbeton Waregem, jongens toch! Hopelijk storten die evenredig veel sponsorgeld op hun rekening. :)
Misschien volgend jaar onze naam veranderen in Timmermans KBC Aveve Fratelli Coiffure Saskia Basket Zonhoven.