feb

27

Heren B - As A: 82 - 72

Ingezonden door: Gerry Henraat
Terwijl de carnavalsstoet volop door de straten van Zonhoven trok, namen de Heren B en As A het tegen mekaar op. En het moet gezegd, ook in de sporthal was er veel animo. Ook al was dat niet altijd zoals verhoopt voor de Zonhovense supporters.

Het eerste kwart was er van defense bij Zonhoven weinig sprake. Integendeel; de zee opende zich verschillende keren en de bezoekers zeiden keer op keer 'Dank u wel' en legden vlotjes binnen. Ook de bezoekende schutters waren op de afspraak. Johnny, in een kersvers coach-shirt gestoken, schreeuwde zich schor maar niemand bleek te luisteren. De energie ging meer in het op mekaar mekkeren en gefrustreerd raken. Via 19-29 na 10' ging het naar een 37-43 ruststand. Tijd voor bezinning een een aanpassing van de tactiek.

Na rust werd bezoeker Houben lamgelegd en konden Kenny en co op een paar minuten tijd de kloof dichten en meteen zelf een verschil op het bord zetten. Jonas, Raf en Cedric konden regelmatig een mooie aanval afronden. Na 30' stond het 60-54 en ook in het vierde kwart lieten de heren B de prooi niet meer los. Eindstand 82-72.

 

Senne, Sander P, Marnic 2, Jonas 18, Sander M 4, Robin 7, Kenny 19, Raf 13, Marnik 4, Cedric 15