feb

19

Heren A kunnen geen vuist maken tegen leider Stevoort

Ingezonden door: Gerry Henraat
Toen Limburg United aan de bekerfinale begon stonden er ook in Zonhoven nog 2 matchen op het programma. De Heren A misten hun start compleet tegen Stevoort C (via 0-15 stond het 6-28 na 10' - match gedaan). Het werd dus géén echte topmatch. Winst voor de leider met 66-86. De dames B misten hun start allerminst (16-0 en ook match gedaan) en wonnen uiteindelijk vlot met 71-50, ook al tegen Stevoort. Voordien waren er dit weekend nog 15 matchen geweest.

De dames A hadden verrassend niet teveel overschot tegen Aartselaar (71-78), terwijl de dames C een rustige 34-55 behaalden bij Stevoort B. De heren B kwamen niet in de match in de 'gezelige' Eburonenhal. Winst voor Tongeren C met 69-47.

De kadetten meisjes gingen op bezoek in Aalst. De miniemen meisjes hadden teveel ontzag voor de bezoekers uit Kortrijk en verloren met 42-87. De miniemen A kwamn ruim tekort tegen hasselt B (93-56), terwijl de miniemen B een zeer knappe partij speelden tegen Sint-Truiden, maar nipt tekort kwamen (53-49).

De pupillen speelden een sterke partij tegen Femina Habac en wonnen mooi met 40-36. De benjamins A blijven onklopbaar, ook tegen Gems met gewonnen (49-21). De benjamins B kwamen maar nipt tekort tegen Beringen C (55-62).

Wat de Apen, Beren en Cobra's gedaan hebben lees je op Facebook. En ook van de match van de supermicroben vind je daar enkele sfeerfoto's. Wij lenen er hier eentje voor dit overzicht.