feb

12

Superweekend!!!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Het is dit seizoen nog al gebeurd, maar het blijft daarom niet minder indrukwekkend. Elke seniorenploeg wint zijn match.
De Dames C wel na een jammerlijk forfait van Houthalen, maar ook zonder forfait zou die zege er gekomen zijn.
Coach Chris trok met haar meiden B met een beetje schrik naar Houthalen, doch het werd een mooie en ruime zege na knap ploegspel. En ook Samer won een burenderby, met zijn Dames A in een spannende match tegen Hasselt BT. Ook de Heren A en B trokken aan het langste einde. de A in Alken en de B thuis ook al tegen Hasselt BT
Wat dit weekend nog uitzonderlijker maakte, was het feit dat ook de Kadettenploegen allebei wonnen. De Landelijke Kadetten Meisjes in Oostende. Coach Robin van de jongens poseerde achteraf zeer fier met zijn ploeg na hun eerste overwinning van het seizoen. Daarom terecht foto van de week. Great job boys; de ban is gebroken.

Op miniemenvlak was het net ietsje minder. De Miniemen A verloren in Hades, de miniemen B kregen basketles in Houthalen, en ook de Landelijke Miniemen meisjes beten in het zand, doch na een niet onverdienstelijke match in Gavere. Met slechts 6 aan de opworp, zelfs met 4 aan de eindmeet en dan nipt verliezen van een ploeg die Houthalen geklopt had; chapeau!

De Pupillen wonnen 1 kwart van Tongeren en toch was iedereen tevree. Progressie werd immers gemaakt. De beide benjaminsploegen wonnen dan weer, tot spijt van wie het benijdt. Dat de microben enorm goed kunnen basketten, weten we ondertussen al. Vrijdag gaan kijken hoe het moet bij onze vrienden van Limburg United, in het weekend hen imiteren... goed gedaan! En onze supermicroben tot slot kijken ieder weekend rijkhalzend uit naar hun match, tof om te zien.
Als je dan nog ziet dat de yippies en hun ouders het weer supertof vonden, kan het weekend niet meer stuk.

Effe in de arm knijpen of we dit alles niet gedroomd hebben?