feb

9

Alle 17 ploegen aan de opworp

Ingezonden door: Erik Jacobs

Een bijzonder druk programma dus dit weekend. En dan moeten we hopen dat het niet ineens begint te sneeuwen.
Vrijdag spelen de Dames C naar goede gewoonte de openingswedstrijd thuis tegen de buren uit Houthalen. Normaal een logische overwinning.
De Dames B van coach Chris spelen zondagmiddag om 12.30 uur ook al in Houthalen, maar dan bij de buren van DBC. Dat belooft al iets spannender te worden. Ga ze aanmoedigen, zo ver is het niet.
De Dames A-ploeg mag het weekend zondag thuis sluiten tegen ook al buren, Hasselt A. Samen op de vijfde plaats tot zondag. Spannend matchke denken we dan.
Coach Geert zijn mannen mogen zaterdagavond naar Alklen gaan. Niet om Cristal te drinken, dat is voor erna, maar om de Alken-boys partij te geven. Hopelijk kan Ruben zijn kunststukje van de heenmatch evenaren. Toen 42 punten.
Tot slot spelen de Heren B zondag om 14.00 uur nog thuis tegen Hasselt BT

 

Dan zijn er ook nog 12 jeugdmatchen dit weekend. Van de supermicroobjes over Apen, Beren en Cobra's helemaal tot aan de Landelijke Meiden. Die laatsten spelen in Gavere (Miniemen) en Oostende (Kadetten)
Behouden reis! 
2 wedstrijden vinden plaats in Maasmechelen waar zowel de Kadetten als de Beren aantreden. De Kadetten om 9 uur 's ochtends. OMG!!! Thuis ontvangen de Pupillen en de Benjamins B dan weer Tongeren.
Zaterdag spelen de Miniemen B nog in Cuva en mogen zowel de Apen als de Supermicroben tegen Hasselt spelen: de eersten tegen Orly, de laatsten tegen Kiewit.

Zondag spelen de Miniemen A ook al in Hasselt, maar dan Hades. Dan zijn er tot slot nog de Benjamins A die de meisjes van Sint-truiden ontvangen, gevolgd door de Cobra's tegen Limburg United.

Oh ja, voor wie vrijdag naar Limburg United gaat kijken: de zaal gaat een klein beetje blauw zien. Want zo maar eventjes 77 microben en hun ouders gaan Lubas goeiendag zeggen. 
Meer nieuws daarover maandag. Verder is er volgende week ool nog een dubbelinterview te lezen met Mike en Romeo.
Allemaal op www, facebook en instagram!

Veel succes!