feb

5

Enkele uitschieters!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Enkele van onze ploegen zijn in de 2de ronde in een sterke reeks ingedeeld (als gevolg van de goeie resultaten voor Kerstmis) en dus worden ze nu ook met sterke tegenstanders geconfronteerd. Het wordt niet makkelijk, maar de kans om bij te leren, stijgt alleen maar!

In de Beker van Vlaanderen moesten de meisjes kadetten aantreden in Sint-Katelijne-Waver. Zonder twijfel de beste ploeg van Vlaanderen en waarschijnlijk nog een stukje daarbuiten.Einde verhaal in de beker dus na een duidelijke 106-25. 

De kadetten jongens weerden zich dapper tegen Zolder B maar kwamen tekort (44-60). Ook de miniemen jongens A speelden een degelijke match, maar verloren tegen Leopoldsburg (50-61). De miniemen jongens B konden geen vuist maken tegen het sterke Zolder B (54-90).

De pupillen speelden een knappe partij tegen DBC Houthalen en wonnen met 20-60. De benjamins A blijven in de winning mood. Nu konden ze  een mooie gelijkopgaande partij in Bree winnend afsluiten met 33-36. De benjamins B moesten dan weer, na ook een knappe wedstrijd, nipt de duimen leggen tegen Alken (51-47). 

De Beren en de supermicroben (foto) speelden hun match vol overgave tegen resp. Bree en Zelem-Halen.

Zoals steeds, veel sfeerbeelden op onze Facebook-pagina!