feb

3

Alle aandacht voor de jeugd!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Geen énkele senioreswedstrijd dit weekend! En ook geen enkele match op zondag. Een uitgelezen kans om op zaterdag de jeugd van Basket Zonhoven te komen aanmoedingen!

De dames kadetten trekken zondagmiddag naar Sint-Katelijne-Waver om daar tegen de sterkste ploeg van Vlaanderen de kwartfinale van de Beker van Vlaanderen te betwisten. Gewoon het beste geven en genieten! De dames miniemen spelen dinsdagavond tegen de buren van DBC Houthalen. De buren hebben in de A-reeks nog maar één match verloren. Ook dit wordt dus een zware klus!

De jongens kadetten spelen hun eerste match in de 2de ronde en ontvangen daarin Zolder B. Ook de jongens miniemen A spelen pas hun eerste match dit jaar. Zij ontvangen in de A-reeks Leopoldsburg. De jongens miniemen B kijken ook uit naar hun eerste match, ook zij krijgen Zolder B op bezoek. De pupillen trekken naar de meisjes van DBC Houthalen en gaan voluit voor de zege!

De benjamins A, sterk op dreef in 2017, trekken naar Bree B, terwijl de benjamins B in Alken aan de opworp komen. De Beren ontvangen Bree A en de Supermicroben krijgen het bezoek van de jongsten van de jongste club van Limburg en dat is BBC Lions Kambergen Zelem-Halen!

Alle supporters op post!!