jan

29

Back on Track

Ingezonden door: Erik Jacobs

12 wedstrijden dit weekend, waarvan 4 zonder punten te tellen. Wat niet wil zeggen dat de supermicroben en de Apen, Beren en Cobra's geen strijd leverden. Ook de yippies stonden zondagmorgen weer actief te wezen.
Bij de ploegen waar het wel om de knikkers ging veel positief nieuws. De Dames A zijn 'back on track' na een ruime zege tegen Zuiderkempen. De Dames B waren vrij en de C-ploeg won vrijdag al ruim tegen Femina Habac. Die 40 overwinningen op rij komen nu wel echt dichtbij.
Ook de mannen A van coach Geert wonnen met mooie cijfers in Bree. Alleen de Heren B verloren van de seniorenploegen, in Zolder, en dat mogen we een beetje een verrassing noemen.

Een positieve verrassing was ongetwijfeld de zege van de Landelijke Kadetten Meisjes in Deinze. Bestaat daar fotomateriaal van? De Landelijke Miniemen meisjes speelden aardig mee tegen koploper Houthalen.
De beide Benjaminsploegen deden het voortreffelijk. De Benjamins A wonnen in Cuva, de B van hun kant deden hetzelfde in Lummen. Ook in Lummen speelden de Pupillen. 6 weken zonder competitie beleef je niet ongestraft. Verlies en werkpuntjes zijn het resultaat maar ook dit zien we zeker goed komen.

We hebben dus een zéér positief gevoel na dit weekend. Te meer omdat er op twee dagen tijd al 1,5 bus gevuld zijn met leden van Basket Zonhoven die de bekerfinale willen meemaken.
Er zijn nog amper 30 plaatsjes vrij, dus haast je als je er nog bij wilt zijn.
Wat zijn we? Inderdaad...One Team!