jan

27

Nie neute, spelen deju!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Een ietwat stoute titel om het komende weekend aan te snijden, jawel. Maar na de winterprikken de laatste tijd is iedereen meer dan gemotiveerd om zijn kunnen te laten zien.

Sommige ploegen zitten in een positieve flow en willen dat zo houden; anderen proberen een negatieve spiraal om te buigen. Nieuwjaar ligt al ver achter ons, ook de examens zijn (zo goed als) voorbij. Allen terug op volle sterkte, volle kracht vooruit!

Naar goede gewoonte begint het weekend op vrijdag met de Dames C die thuis Sint-Truiden ontvangen. Niet zo maar een hapklare brok, die van Femina Habac.
De Heren A trekken zaterdagavond om 18 uur naar Bree. Ook hier durven we voorzichtig van een overwinning dromen. Om 20.00 uur spelen de Heren B in Zolder. Vlakbij dus waarom deze mannen niet eens gaan aanmoedigen op verplaatsing?
Coach Johnny zit voor eventjes in de lappenmand, maar een overwinning van zijn mannen kan de pijn verzachten.
Op zondagmiddag spelen de Dames A een thuismatch tegen Zuiderkempen. Onze Dames zitten al even in een dalletje. Kruipen ze er zondagavond terug uit?

Onze jeugdploegen beginnen er zaterdag aan met de Apen tegen Tongeren. De enige overblijvende thuismatch is die dag van de Landelijke Miniemen Meisjes tegen de buren uit Houthalen, die eveneens leider zijn in de reeks.
Op verplaatsing op zaterdag de Pupillen B tegen Lummen, de Cobra's in Tongeren en de benjamins ook al in Lummen.

Zondagvoormiddag trekken de Landelijke Kadetten naar Deinze en de Pupillen A naar Cuva Houthalen-Helchteren. Als voormatch van de Dames A spelen de Supermicroben en Beren nog tegen respectievelijk Tongeren en Cuva.

Veel succes allemaal!

En als we in de krant lezen dat de basket -en volleybalvoorzitter dromen van een overkoepelende organisatie, mogen we dan oproepen om eens te gaan supporteren voor onze Vollebalmannen van Helios Zonhoven. Ze spelen als tweede tegen leider Hasselt.
Kom hun aanmoedigen! Ook zij kunnen jullie steun gebruiken.