jan

22

Van alles een beetje

Ingezonden door: Gerry Henraat
Er waren logische overwinningen en minder verhoopte, er waren enigszins verwachte nederlagen en ook wel verrassende. En bij de jongsten spatte het spelplezier er weer vanaf. Kortom, een basketweekend zoals er wel meer zijn!

De dames A wisten dat het geen makkelijke verplaatsing zou worden en Lummen B gunde hen inderdaad de zege ook niet (79-66). De dames B konden pas in de tweede helft een kloof slaan met Gems B en speelden nadien controlerend uit (60-50). De dames C kenden geen problemen met Maasmechelen (32-58).

De heren A speelden een close game met Gems A, maar konden in het laatste kwart toch afstand nemen (67-60). De heren B waren zeker niet voltallig. De aanwezigen knokten voor wat ze waard waren, maar bezweken onder de Helchterense bombardementen (70-62).

De kadetten meisjes leden nog enigszins onder de naweeën van Chrysostomos en kwamen net tekort tegen Kortrijk (49-56). De miniemen meisjes weerden zich dapper in Laarne, maar schoten uiteindelijk tekort (73-58).

De benjamins A (foto) toonden hun winnaarsmentaliteit en hielden Maasmechelen B knap af (57-32). De benjamins B knokten voor wat ze waard waren tegen Bree C (31-75). De Cobra's (tegen Bilzen) en de Supermicroben (tegen Gems A) traden aan voor een enthousiast thuispubliek.