jan

19

Bye bye winter! Let's play ball!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het heeft lang genoeg geduurd. De meeste jeugdploegen snakken al van voor Kerstmis terug naar een competitiewedstrijd. Dit weekend moet het er van komen. Hoewel ... nog lang niet iedereen mag aan de bak!

De dames A trekken naar Lummen. Tegen de plaatselijke B-ploeg moeten ze de mindere prestatie van vorige week kunnen doen vergeten. Maar dan moeten ze wel geloven in eigen kunnen! De dames B mogen de match tegen Gems B zeker ook niet onderschatten. Maar we zien de dames van coach Chris de zege wel thuishouden. De dames C trekken zaterdagmiddag naar Maasmechelen. Ook zij zullen zich niet laten verrassen (denken we).

De heren A krijgen met Gems A de eerste achtervolger op bezoek. Winst betekent iets meer ademruimte om zeker bij de top 5 te kunnen eindigen. De heren B trekken zondagmiddag naar Helchteren B. We zien onze mannen geen derde nederlaag op rij leiden (hopen we).

De meisjes kadetten ontvangen het sterke Kortrijk, een zware klus! De miniemen meisjes reizen af naar Laarne en misschien hebben ze hier een kans op een eerste succes in die erg sterke A-reeks!

De benjamins zijn in de tweede ronde opgedeeld in een A- en een B-ploeg. We hebben nog geen ploegnamen mogen ontvangen, dus houden we het voorlopig bij dit: de A-ploeg ontvangt in haar eerste wedstrijd in de 2de ronde Maasmechelen B, terwijl de B-ploeg Bree C op bezoek krijgt! De microben Cobra's nemen het op tegen Bilzen A en de Supermicroben ontvangen Gems A.

Nog lang geen volle wedstrijddag, maar toch voldoende om naar uit te kijken! Supporters op post!