jan

13

Winterpauze of vol aan de bak?

Ingezonden door: Erik Jacobs

Vrijdag beginnen de festiviteiten in onze Evenementenhal wanneer de Dames C het om 21.15 uur opnemen tegen Lummen. Laat dat nu een regelrechte topper zijn, waar de Dames alle vocale steun kunnen gebruiken. Zullen ze de zege kunnen opdragen aan kersverse boreling Sam, mama Evelyne en coach Dieter?
Beide ploegen hebben 33 punten, doch de bezoekers staan met 3 verliesmatchen achter hun naam. De Dames C verloren in heel 2016 geen enkele competitiematch. Hopen dat ze op hetzelfde elan in 2017 doorgaan.
De overige seniorenploegen spelen allen op zondag.
Om 11.00 uur treden dan de leidsters, de Dames B, aan in en tegen Pelt. De rode lantaarn in de stand mag normaal gezien geen probleem vormen voor de meiden van coach Chris.
Voor de rest enkel thuiswedstrijden op zondag. Te beginnen met de Heren B tegen Maasmechelen. Vorige week volkomen kansloos tegen Houthalen, al zat de sfeer er na de match fantastisch in. De sportdrank en aangerukte pizza's gingen er vlot in achteraf in de kantine bij Johan. Hopelijk dezelfde taferelen na deze match tegen de tweede, maar liefst met een W achter de uitslag!
De Heren A spelen erna tegen Sint-Truiden en ook hier mogen we hopen op een overwinning voor de mannen van coach Geert. Tot slot ontvangen de Dames A Okido Arendonk. Hetzelfde verhaal voor hen. Gewonnen in Arendonk en ook hier een redelijke prognose op winst.

De jeugd dan: Zaterdag om 10.00 uur spelen de Microben Cobra's in Nieuwerkerken. De Benjamins trekken iets later richting Stevoort. Om 10.00 uur ontvangen de Miniemen B thuis Tessenderlo. De eerste van 4 thuiswedstrijden.
Staan erna op het programma in de E-hal: Miniemen A-Pelt, Landelijke Miniemen Meisjes-Boom, Microben Beren-Lummen

Zondagmorgen spelen de supermicroben nog tegen Leopoldsburg en trekken de Landelijke Kadetten naar Schoten.

Dit alles onder voorbehoud als Koning Winter spelen toelaat!!! Hou zeker de diverse kanalen (sms, whatsapp, facebook, vbl) in het oog met betrekking tot eventuele afgelastingen!