jan

6

We vliegen er weer in!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Nog geen wedstrijden voor de provinciale jeugd dit weekend, maar niet getreurd: er staan enkele zeer interessante wedstrijden van seniores op het programma! En ze kunnen supporters gebruiken!

De dames A trekken naar Mercurius Berchem. Hopelijk zijn de dames van Samer de winterstop goed doorgekomen, want dan zit een overwinning er zeker in. De dames B spelen zondag een oefenmatch in en tegen Notre Dame Leuven.

De heren A ontvangen zaterdag Pelt A. Die ploeg staat momenteel troosteloos laatste na ruim 10 forfaitnederlagen. De administratieve fout (het niet-reglementair opstellen van een buitenlander) wordt door de Noord-Limburgers echter gecontesteerd. Feit is: Pelt hoort bij de top 3 van de reeks. Het wordt m.a.w. dan ook geen makkelijke partij voor de mannen van coach Geert. De heren B trekken zondagmiddag naar de ongeslagen leiders van de reeks, Houthalen D. Ongetwijfeld de toekomstige kampioen, maar Johnny en zijn mannen willen zich niet zomaar gewonnen geven!

De kadetten meisjes moeten jammer genoeg forfait geven voor hun partij in Brugge. We vonden in overleg met de tegenstander helaas geen alternatieve datum. De miniemen meisjes trekken zondag naar Waregem; een verre verplaatsing voor een waarschijnlijk zware wedstrijd!

Alle supporters op post!