dec

18

Heren B winnen thriller in slotseconden!

Ingezonden door: Gerry Henraat
De winnende treffer maken op 2,3 seconden van het einde. De thuissupporters gingen uit hun dak: de heren B hielden Nieuwerkerken B af met het kleinste verschil (65-64) na een heel erg gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen staan nu gedeeld 3de. En er waren nog mooie zeges!

Maar jammer genoeg ook nederlagen! Zo verloren de dames A niet onlogisch van leider Dessel-Retie met 63-79. De compeititeleider kwam zo revanche halen na de winst van onze dames A in de heenwedstrijd. De dames B gingen zuinig winnen met 48-53 in Tongeren. De heren A maakten het verschil tegen Orly A in het 3de kwart en wonnen met 56-67.

De miniemen jongens B weerden zich dapper tegen Tongeren B, maar kwamen toch iets tekort (59-77). De pupillen waren allesbehalve een speelbal voor Stevoort en maakten het de Groot-Hasselaren aardig moeilijk (43-29). En wat dan gezegd van de benjamins? Ook zij moesten in Mariaburcht Stevoort partij geven. Het werd een héél close game, nipt gewonnen door de thuisploeg met 30-28. Knap gedaaan van de meisjes en jongens van coach Thomas. De microben Apen zetten zoals steeds hun beste beentje voor tegen Heusden A.

En dan moeten we natuurlijk nog even terugkomen op een alweer erg geslaagde activiteit. De stand van Basket Zonhoven op de Zonhovense kerstmarkt was de hele vrijdagavond druk bezet. Er werd behoorlijk gedronken en ook de worsteldames hadden de hele avond hun handen vol. Iedereen bedankt voor de hulp en/of voor het verteer!