dec

15

Het hele weekend knallen!

Ingezonden door: Gerry Henraat

Het weekend begint op vrijdag, dat willen we toch nog even gezegd hebben. Op vrijdag vanaf 17u, om precies te zijn. Want dan gaat de kerstmarkt in Zonhoven open en vanaf dan is ook iedereen welkom op de stand van Basket Zonhoven. De hele avond lang bieden we een uitgebreid gamma van dranken aan en onze worsteldames staan klaar met hotdogs, hamburgers en braadworsten!

We eindigen het weekend ook met een knaller: de leider in 2de landelijke, Dessel-Retie, komt op bezoek. Onze dames A slaagden er in de heenronde in om de fiere leider hun enige nederlaag tot nog toe aan de smeren. De bezoekers zijn uit op een revanche. Dat wordt een topmatch!

Maar tussenin zijn er nog 7 andere wedstrijden. De dames B verdedigen zaterdagavond hun leidersplaats in Tongeren. De heren A trekken zondagmorgen naar Orly. We rekenen op het eergevoel bij onze jongens om de winsterstop met winst in te gaan. De heren B krijgen Nieuwerkerken B op bezoek. Winst van de mannen van coach Johnny brengt beide ploegen gelijk op de 3de plaats! De supporters van onze dames A mogen iets vroeger afzakken naar de evenementenhal!

De miniemen jongens B ontvangen Tongeren B. Een tweede opeenvolgende zege zou een echte stunt zijn! De pupillen trekken naar Stevoort; de heenmatch eindigde erg close en de bende van Anthony en Ruben is zeker gegroeid tov het begin van het seizoen! Ook de match van de benjamins (ook al in Stevoort) belooft een spannende wedstrijd te worden. De Apen trekken naar Heusden A.

Een beperkt programma (ook al omdat er af en toe nog moet gestudeerd worden) dus. Maar een bezoekje op de kerstmarkt moet zeker kunnen!