dec

11

Dames B herfstkampioen!!!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Alle seniorenploegen speelden dit weekend een topmatch. Dat resulteerde in 2 overwinningen en 2 nederlagen.
Maar de winst die we het liefste wilden, hielden we thuis. Zag het er op 7 minuten van het einde nog benard uit voor de Dames B met 10 punten achterstand, toch werd de winst nog binnengehaald met knap teamspel. Zo eindigen onze Dames B na de heenronde bovenaan het klassement.
De tweede topmatch die gewonnen werd, was deze van de Dames C.
Bijna op automatische piloot, maar daarom nog niet minder knap. Terecht dus dat zij na hun zege in Diepenbeek, hun 35ste opeenvolgende competitiematch zonder nederlaag, konden vieren met een etentje om de banden nog wat beter aan te halen.

De Heren A hielden lang gelijk tred met Hasselt, maar de bezoekers speelden iets meer als collectief, en straalden misschien iets meer de wil om te winnen uit. Verdiende zege van de buren.
Ook de Dames A speelden de hele wedstrijd haasje-over met Gems Diepenbeek, maar trokken finaal aan het kortste eind.

Bij de jeugd was er een mooie overwinning van de Miniemen B in Maasmechelen, met een al even klassieke kleedkamerparty bovenop. Kampioen van de kleedkamer, dat is zeker! Wordt dat ook gehuldigd op de kampioenenviering?
De Miniemen A verloren bij de Miners en de Benjamins verloren ook kansloos tegen Hades. Maar in de kantine rook het achteraf heerlijk naar hotdogs en werden Coach Thomas in de whiskey en ploegverantwoordelijke Fabienne in de bloemetjes gezet

Tot slot ook nog vermelden dat zowel supermicroben, Microben Beren en Cobra's ook aan hun matchkes toekwamen en bij momenten knap basket speelden.
Nog knapper was Lune, die haar ploeggenootjes na de match op pannenkoeken trakteerde voor haar verjaardag.

En oh ja, vrijdag is het kerstmarkt. Verschillende ploegen komen daar in hun volledige bezetting teambuilden, jullie toch ook?