dec

4

Meisjes bekeren verder!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Zelf waren we er een weekendje tussenuit. Maar het was fijn thuiskomen vanmiddag! Bijna alleen maar positieve berichten na mooie zeges! We gaan nog op weekend ;-)!

De dames C openden het weekend al op vrijdagavond met een erg vlotte zege tegen Pelt B (66-27). De dames van coach Dieter stomen onverstoord door naar een 2de titel op rij! De dames B hadden het in Lommel wat moeilijker. Maar moeilijk gaat ook! Mooie winst met 43-47!

De heren A waren duidelijk de betere ploeg in Beringen en wonnen van de Miners C met 72-89. 

De kadetten meisjes konden 2 keer juichen dit weekend. Zaterdag was Gems een maatje te klein in de Beker van Limburg (49-81). In de halve finale wacht Lummen A! Zondag kon ook Zwevegem-Deerlijk niks inbrengen tegen de meisjes van coach NIco. Na winst met 93-40 wacht nu Sint-Katelijne-Waver in de kwartfinale. De meisjes miniemen lieten ook geen steek vallen in hun kwartfinale van de Beker van Limburg tegen Femina Habac (87-30). Ook in hun halve finales zijn de meisjes van Lummen de tegenstanders.

De jongens miniemen B hadden zich vooraf geen begoochelingen gemaakt in hun bekerpartij tegen Genk A. Terecht , zo bleek (22-109). De spaghetti achteraf smaakte er niet minder om! De Cobra's tenslotte toonden hun progressie tegen de microben van Heusden.