nov

30

Voor elk wat wils dit weekend!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Er staan dit weekend wat competitiewedstrijden op het programma, maar ook enkele wedstrijden voor de Limburgse Beker en zelfs eentje voor de Beker van Vlaanderen. De kadetten meisjes mogen 2 wedsrijden spelen! En wie nog méér wil, gaat zondagmiddag gewoon naar de Family Day van Limburg United!

De dames C openen het weekend op vrijdagavond met een thuismatch tegen Pelt B. Het jammerlijke verlies in de beker wordt dan doorgespoeld, zeker weten! Ook de dames B zijn uit op een revanche. We vrezen voor Lommel A dat ze het kind van de rekening zullen worden.

De heren A trekken naar Beringen C en met de "one team" mentaliteit van de laatste overwinning, zien we hen ook tegen de Miners zegevieren!

De kadetten meisjes mogen 2 keer aan de bak. Op zaterdag gaan ze naar Diepenbeek voor de Beker van Limburg. Dat zou een ticket voor de halve finales moeten opleveren. Zondag komt dan Zwevegem/Deerlijk op bezoek in het kader van de Beker van Vlaanderen. Ook hier is winst mogelijk, want de bezoekers komen uit in de C-reeks (de meisjes van coach Nico in de B-reeks). De meisjes miniemen ontvangen Femina Habac in de kwartfinales van de Limburgse beker. Ook hier is een ticket voor de halve finales mogelijk!

De jongens miniemen B beginnen, na een forfaitzege in de voorronde, aan hun bekeravontuur tegen Genk A. Dat wordt een harde dobber! Tenslotte spelen de microben Cobra's nog tegen Heusden A.

Alle andere ploegen zij vrij dit weekend. Tijd zat dus om te komen supporteren!!