nov

27

Na Black Friday, Black Weekend!

Ingezonden door: Erik Jacobs

Sinds het begin van het seizoen was het een plezier om een terugblik te schrijven voor onze club.
Maar je vreest het weekend dat het allemaal niet zo rooskleurig zou zijn. En dit weekend was het van dat. Vrijdag hielden de handelaars al een black Friday; jammer dat ook onze ploegen aan solden deden en er maar een black weekend van maakten.

Eerst maar beginnen met het positieve: De Heren B gingen nipt in As winnen, maar worden wel tweede in de stand. En dat nog steeds zonder Geert. Wat gaat dat geven eens hij terug is.
En wat te zeggen van de Miniemen B: rommelig partijtje in Alken, maar vlot gewonnen. Het was een tijdje geleden, maar de spirit zit goed. De feestmuziek haalde vlot 120 dB in de kleedkamer.
Ook de diverse microben -en supermicrobenploegen deden weer hun uiterste best en dat konden jullie al zien op Facebook.

Tot zover het goede nieuws. Het minder goede dan:
Alle damesseniorenploegen werden uitgeschakeld in de kwartfinale van de Beker van Limburg. De Dames C verloren met 1 puntje tegen Lummen. De winnende korf wou niet vallen, kan gebeuren.
Ook de Dames B trokken aan het kortste eind tegen een sterker Houthalen en dan is het geen oneer om onderuit te gaan. Tot slot verloren ook de Dames A hun match tegen Hasselt. Hasselt nam een knalstart en dat kwamen de onzen niet meer te boven, al werd het toch nog redelijk nipt.

De Benjamins beten in het zand tegen de buren van Zolder olv coach Nele. De Landelijke Miniemen stonden goed hun mannetje (of vrouwtje) tegen Boom maar kwamen toch te kort.
De Miniemen A verloren zeer zwaar in Hades en zien zo de titel in de eerste ronde aan hun neus voorbijgaan.

We weten dus weer wat doen deze week: Trainen, trainen, trainen!!!