nov

17

Veel matchen, nog méér wafels!!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Het wordt een heel drukke zaterdag! Liefst 11 matchen staan er op het programma. En dan gaan er ook nog eens enkele paletten wafels verkocht worden door onze jeugdploegen. En als je dacht dat je zondag kon uitrusten ... niks van, er staan nog eens 3 matchen te wachten!

De jeugdspelers gaan met hun coaches en bereidwillige ouders zaterdag de straat op in Zonhoven. Bedoeling is om de lekkere wafels te gaan verkopen die vrijdag zullen worden geleverd. De regen gaat even ophouden op zaterdag, er komt een zonnetje door ... alle mensen gaan goedgezind zijn. De verkoop gaat boomen!! Aan iedereen die gaat meehelpen (en ook de seniores die elk minstens 3 dozen zullen (ver)kopen) alvast een dikke merci bij voorbaat. En als je één of enkele dozen aankoopt, ben je natuurlijk ook heel erg bedankt ;-!

Tussendoor gaat er uiteraard nog gebasket worden! De dames A maken hun verste verplaatsing, naar Kortrijk, maar we zien ze wel zegevierend terugkomen en zo in de kop van de rangschikking blijven. Ook de dames B zouden die koppositie moeten kunnen vasthouden, al mag Leopoldsburg zeker niet onderschat worden.

De heren A zijn erop gebrand om de off-day van vorig weekend door te spoelen met een flinke prestatie tegen Optima B. De heren B willen hun winning strike nog een week verlengen. Tegen rode lantaarn Alken B zou dat moeten kunnen!

De meisjes kadetten hebben geen competitiematch meer dit jaar. Maar dit weekend ontvangen ze wel Sint-Niklaas voor de Beker van Vlaanderen. De meisjes miniemen krijgen dit weekend mogelijks een kans om een eerste keer te winnen in de 2de ronde. Ook Notre Dame Leuven won nog niet in deze zware hoogste landelijke reeks.

De jongens kadetten trekken naar de buren van Cuva Houthalen. Ze hopen na dat eerste gelijkspel van vorig weekend, verder te kunnen gaan en misschien met een eerste zege terug te komen. De jongens miniemen A trekken ook al naar Houthalen. Zij zouden geen steek mogen laten vallen en aan de kop van de rangschikking moeten kunnen blijven. De miniemen B trekken naar Gems en dat wordt een spannende match denken we.

De pupillen ontvangen Cuva Houthalen en we zien de meisjes en jongens van Ruben & Anthony de zege thuishouden. De microben staan voor een driedubbele confrontatie tegen Lummen. De Apen ontvangen Lummen B, de Beren nemen het op tegen Lummen C en de Cobra's ontvangen Lummn A. De supermicroben trekken naar Sint-Truiden om de meisjes van Femina Habac partij te geven.  

Alle supporters op post!