nov

13

Pijnlijke nederlagen maar ook deugddoende prestaties

Ingezonden door: Erik Jacobs

De Dames A staan na dit weekend terug met beide voeten op de grond: 62-83 thuisverlies tegen de buren uit Houthalen.
De Dames B slikten een zure nederlaag in Lummen. Op 30 seconden van het einde kwamen de Lummense dames op voorsprong met een driepunter en die achterstand kregen de onzen niet meer rechtgezet. Zwaarder was de nederlaag van de Heren A in Heusden. Maar snel vergeten zeker, dit weekend voor onze topploegen.
Wie wel wonnen waren onze Heren B en de Dames C. Deze laatsten blijven autoritair leider.

Slecht weer, bakken regen, de bomen verliezen hun bladeren en verrassende nederlagen. Net wanneer je denkt dat het weekend niet slechter kan lopen, bemerk je dan van de andere kant lichtpuntjes bij ploegen waar je het niet verwacht: De Kadetten jongens liggen al wekenlang in de hoek waar de klappen vallen maar dan, op zaterdagmiddag: 60-60 in een thriller tegen Pelt! De Miniemen A kloppen Tessenderlo met 1 punt en voeren nu zowaar de ranking aan. Geweldig!

Dat de Landelijke Miniemen meisjes vrijdag al verloren voor de Beker in Bredene konden jullie al lezen, op zondag verloren ze in SKW, doch ook met opgeheven hoofd. Verder waren er ook nog verliesmatchen voor de Pupillen en Benjamins, doch ook hier niet zonder de nodige strijd te leveren.

Ook Microben Apen, Cobra's en Supermicroben speelden weer hun matchkes. Net zoals de Yippies die alles gaven tijdens hun wekelijkse training.