okt

31

Heren B - Tongeren C: 81 - 64

Ingezonden door: Gerry Henraat
Coach Johnny had grote luxe. Na hun match met de heren A kon slechts één van de twee nog op het wedstrijdblad: Raf in wedstrijdtenue en Thomas terug in burgerkleij! Een volle bank dus voor onze heren B! Johnny kon volop roteren tegen een Tongeren dat niet te onderschatten was.

De opworp bracht Cedric alleen onder de ring en Zonhoven kwam meteen op voorsprong en zou die niet meer afgeven. Grote Sander kon  enkele keren mooi uithalen en met snelle balwisselingen werd een kloofje geslagen (22-11 na 10 minuten). Kenny driepunterde de kloof verder uit en toen Raf opkwam, mengde hij zich meteen in de debatten. De shots vielen niet bij Geert (wel bij Toon!), maar inside kon hij enkele keren afwerken. Rusten bij 45-25.

Na rust kon Jeremiah zich enkele keren doorzetten. Senne nam de guard-positie over als back-up nadat Kenny al vroeg tegen zijn 4de fout aanliep. Via 18-19 in het 3de kwart werden de laatste 10' aangevat. De frustraties bij de bezoekers leverden enkele technische fouten op, die Raf kon omzetten. De laatste 5' waren voor kleine Sander die niet alleen enkele keren kon scoren, maar ook 4 fouten verzamelde in die periode. Rustige en verdiende zege voor een controlerend Zonhoven. Eindstand 81-64

 

Jeremiah 7, Sander 4, Senne, Ruben 8, Kenny 9,Sander M 10, Robin 5, Raf 11, Marnik 4, Geert 10, Toon 4, Cedric 9