okt

31

Stevoort te sterk voor Heren A

Ingezonden door: Erik Jacobs

Na 5 overwinningen op rij proefden de Heren A nog eens van de nederlaag: 65-46 in Stevoort. Geen oneer tegen de leider nochtans.
Voor de rest noteerden we bij de senioren allemaal overwinningen: De Dames A knap van Aartselaar, de Dames B logisch in Stevoort en de Heren B met panache tegen Tongeren.

Ook bij de jeugdploegen waren er knappe overwinningen te noteren. De bedevaart van de Landelijke kadetten Meisjes eindigde postief met winst. De verre verplaatsing van 6 Landelijke Miniemen Meisjes naar Kortrijk werd ook geen calvarie ondanks zwaar verlies. De 6, waarvan 1 pas terug uit blessure en een andere nog aan het bekomen van ziekte, weerden zich goed en maakten van de nood een deugd door er achteraf nog een leuke teambuilding van te maken.
De Miniemen A wonnen stevig in Heusden. Ook de Pupillen gingen op verplaatsing met de zege lopen: hier was Maasmechelen het kind van de rekening.

Twee jeugdploegen liepen wel nog zware averij op. De Benjamins tegen Maasmechelen en De Miniemen B thuis tegen Hasselt. Ondanks zware cijfers kregen ze van onze voorzitter toch nog de beloofde aanmoedigingspremie na een knappe inspanning in tweede helft. Die aanmoedingingspremie had onmiddellijki resultaat want op zondag gingen ze een ronde verder in de Beker (al was dat na forfait van Peer :)

Tot slot waren ook nog de Microben Apen en Beren van de partij en zij gaven weer alles. De coaches waren tevreden.

De foto van de week komt van de ouders van de Meisjes Miniemen: Met de glimlach naar Kortrijk, ter plaatse eervol onderuit gaan, om dan gezellig een hapje te gaan eten met de hele meute. Daarom misschien niet de beste ploeg van het land, maar wel de gezelligste! En thuis met een volledige en fitte kern wordt het een andere match, gegarandeerd!