okt

21

Back to business!

Ingezonden door: Gerry Henraat
Na de geslaagde croquedag staan we weer terug voor een 'normaal' weekend! D.w.z. 14 mooie basketmatchen, netjes gespreid over de zaterdag en zondag! Basket Zonhoven gaat er een aantal winnen, maar ook een aantal verliezen, denken we. Maar basket met inzet gaan we bij elke match zien!

De dames A trekken naar de buren van Hasselt A en dat wordt een dubbeltje op zijn kant. In een goeie dag is alles mogelijk! De dames B ontvangen ook al buren, die van DBC Houthalen D. Net als de dames van coach Chris zijn de bezoekers nog ongeslagen. Een echte topper dus! Afspraak op zaterdag om 18u30 in de evenementenhal!  De dames C trekken zondagmorgen naar Cuva Houthalen en gaan daar met de zege lopen (daar zijn we toch redelijk gerust in).

De heren A ontvangen zaterdagavond de ongeslagen leiders van Alken A. Met het enthousiasme en de effici├źntie van de laatste weken zit een thuiszege er zeker in! Supporters kunnen daarbij wonderen doen! De heren B nemen het op tegen Hasselt D en dat wordt een spannende partij, vooorspellen we.

De meisjes kadetten moeten naar het sterke Dessel-Retie en dat wordt een moeilijke verplaatsing. De jongens kadetten gaan het ook niet onder de markt hebben op bezoek bij Zolder. De jongens miniemen A gaan voluit voor de winst in Genk maar of de jongens miniemen B in Sint-Truiden ook de met de winst kunnen gaan lopen is heel wat minder zeker.

De pupillen gaan voluit voor de revanche na de nipt verloren heenmatch tegen DBC Houthalen. De microben Apen ontvangen Nieuwerkerken, de Cobra's krijgen Cuva Houthalen over de vloer. De Beren en de Supermicroben gaan op bezoek bij Tongeren.

Alle supporters op post!